`

(Nederlands) Boek ‘Ga ik dood als ik 12 ben?’

Gepubliceerd: 25 February 2016

Categorieën: Nieuws

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

7 thoughts on “(Nederlands) Boek ‘Ga ik dood als ik 12 ben?’

 1. Ik heb zelf geen van de boeken gelezen, maar dit is een zeer aangrijpend onderwerp!
  Sterke Amber en Michiel en alle anderen die hier onder lijden: haal het beste uit je leven!
  Gr. Meisje met medelijden

 2. Ik heb een maand geleden het boek “ga ik dood als ik 12 ben?” Gelezen, ik vond het zo aangrijpend, maar op vele momenten werd mijn hart gevuld met vreugde omdat Michiel en Amber en alle Progeria patiënten toch nog veel de goeden kanten van het leven zien, zij zijn gelukkiger denk ik op een of andere manier als andere kinderen van hen leeftijd omdat zij ook alles uit het leven halen. Nu heb ik het boek van Michiel besteld en ik kan niet wachten omdat te lezen.

  Groetjes Thaïs

 3. Hallo,
  IK heb net het boek gelezen ‘IK ben Michiel’. Ik vond het zo indrukwekkend hoe hij vertelt over zijn ziekte en hoe hij ermee omgaat, dat ik meer wou weten over progeria.
  Ik wist dat er nog een boek van jullie was en had deze graag gekocht. Spijtig genoeg zeiden ze mij in de boekenwinkel dat deze volledig uitverkocht was. Is er toevallig nog een mogelijkheid dat er nog een reeks uitkomt van dit Boek?
  Michiel en Amber ik wens jullie het allerbeste toe!!
  Alvast bedankt

 4. Eerlijk, aangrijpend verslag van een gezin met tegenslag en hoe ze daar het beste van maken.

 5. Hallo,
  Ik heb het boek over Michiel en Amber gelezen voor school. Ik heb het boek aangeraden gekregen. Wegens mijn dyslexie was het moeilijk om een boek te vinden maar ik ben er bij uit gekomen dit boek zou en wou ik heel erg graag lezen. Ik heb vaak geweend bij dit boek omdat het me zo nam. Zelf bij het voorstellen aan mij klasgenoten moest ik wenen. Vele klasgenoten geloofde me niet. Toen had ik hun aangeraden om het boek ook te lezen. Een week later hoorde ik van hun van “ja, nu begrijpt ik waarom jij moest wenen.” Ik zal het boek blijven promoten. Mooi gedaan, we zien hoeveel liefde jullie engeltjes krijgen.

  Groetjes Lien

 6. hallo wil de boek heel graag hebben van , ga ik dood als ik 12 ben .

 7. Hallo,
  Blij dat ik dit boek heb besteld en ik hoop dat Michiel en Amber nog zo een rijk gevuld leven mogen hebben als nu… Na het lezen van dit boek lijkt het alsof je dit liefdevol gezin al jaren kent… Mooi om te lezen hoeveel liefde die kinderen krijgen. Een aanrader voor iedereen!!!

  Groetjes,
  Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>