`

Ik ben Michiel

Gepubliceerd: 5 mei 2020

Categorieën: Nieuws

Een kort leven kan zeer levenslustig zijn!

 Mijn eerste boek ‘Ik ben Michiel’ komt uit op 12 oktober 2013.

 Dankzij het publieke optreden van Michiel Vandeweert heeft Vlaanderen de zeldzame verouderingsziekte progeria leren kennen. Na het succesboek ‘Ga ik dood als ik twaalf ben?, waarin Michiels moeder vertelt over haar leven met twee progeriakinderen’, laat Michiel nu zelf zijn stem horen en vertelt hij wat er in hem omgaat. ‘Ik ben Michiel’ is het aangrijpende en inspirerende verhaal van een ongeneeslijk zieke jongen die net als alle anderen wil zijn, maar toch zo onmiskenbaar anders is. Michiel is grappig, ontwapenend eerlijk en ontroerend. Zijn inzichten houden jong en oud een spiegel voor. En medelijden hoef je helemaal niet te hebben, want het leven stopt heus niet als je weet dat je snel doodgaat.

 ♪♫•*¨*•.¸¸Michiel¸¸.•*¨*•♫♪

4 reacties op “Ik ben Michiel

  1. Hey Michiel en Amber
    Wij hebben contact met Björn uit Boekel en zijn ook hard met een actie bezig om Björn zijn wens tot waarheid te brengen en wie weet zien wij jullie ook nog in Augustus gr. en xxx Nel en Wout

  2. Hey michiel en amber,
    Een meisje van 15 hier. Ik heb echt respect voor julie, jullie gaan zo goed met jullie ziekte om echt respect, er zijn zoveel mensen met een kleine ziekte die te geneesen is die er zo over klagen ,maar julie zijn net het tegen overgesstelde julie blijven altijd positief.en michiel met de liefde geen zorgen je vind wel iemand “dont worry be happy”. ik heb julie boek net uitgelezen en ik ga er mijn boekbespeking van maken ik hoop zovoor jullie meer mensen progeria te laten kennen.
    groetje maxime

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>